Na posestvu sta dva objekta, ki ponujata 10 lepo urejenih sob za goste. Na voljo imamo 27 ležišč. Sobe so opremljene s TV sprejemniki, WiFi ter klimatsko napravo. Gostje imate možnost parkirnih mest neposredno pred nastanitvijo.
Ponujamo pristno domačo kulinarično izkušnjo. Imamo lastno ribogojnico v kateri gojimo postrvi. Postrvi prodajamo ali strežemo vedno sveže. Prav tako se ukvarjamo s proizvodnjo jajc. Če se boste odločili preživeti počitnice ali konec tedna na domačiji Bubec vas bomo postregli z domačimi dobrotami Brkinov, ribijimi specialitetami, domačim sušenim mesom, mesom na žaru, domačim kruhom in izvrstnimi domačimi sladicami.
Domačija je odmaknjena od naselja in leži ob potočku Postrev. Ob domačiji so urejene gozdne poti za sprehode, tek in kolesarjenje, na voljo imamo kolesa za izposojo. V njeni neposredni bližini pa so še: otroško igrišče, prostor za piknike, šotorjenje in balinišče.
Obiskovalci si lahko ogledate doma rejeno divjad – damjake in muflone. Po dogovoru se lahko udeležite športnega lova. V domačem ribniku in dveh sosednjih jezerih pa lahko uživate v športnem ribolovu.